image

Onze fietsvakanties 2021


Wij laten je graag meegenieten van één van onze passies: fietsvakanties. Reeds meer dan 25 jaar blijven wij trouw aan ons basisconcept: individuele vakanties die een grote vrijheid bieden aan de vakantieganger, uitstekende hotels geselecteerd op basis van jarenlange ervaring, duidelijke en uitgebreide wegbeschrijvingen en reisprogramma’s met een hoge graad van toegankelijkheid. Je kan gezellig vlak fietsen bij onze Nederlandse bovenburen, aan het zwembad in Frankrijk, Spanje of Portugal uitrusten na een aangename fietsdag, of ontdekken dat ook Tsjechië en Polen fietslanden zijn! Bij ons kan het allemaal...

Rondreis
Deze vakanties zijn individueel, want binnen de beperkingen van het programma ben je totaal vrij te doen en te laten wat je wil. ‘s Morgens start je wanneer het best past, je geniet op eigen tempo, stopt waar en wanneer het je belieft en wees gerust, het roadbook leidt via een duidelijk uitgestippelde route naar je gereserveerde overnachtingsplaats. Onze medewerkers hebben voor je immers ter plaatse de rustigste en mooiste weggetjes uitgezocht.
De nabrengservice brengt je bagage naar het volgende hotel.

Standplaats
Wie niet telkens wil veranderen van hotel kan kiezen voor de formule standplaatshotels. Hierbij verblijf je gedurende de hele periode in hetzelfde hotel en krijg je in het roadbook een waaier van lusvormige routes om de streek te
verkennen. 

Alle hotels in onze VOS Travel-arrangementen worden met uiterste zorg geselecteerd. In de hotels logeer je in kamers met minimaal douche en wc. Naast een uitgebreid ontbijt krijg je bij half pension ‘s avonds een keuzemenu met minimaal drie gangen voorgeschoteld. Reizen met een meer dan bovengemiddelde keuken worden met het icoontje extra culinair  aangeduid. Als je het vooraf meldt, is een vegetarische maaltijd meestal mogelijk. Ook lunchpakketten kunnen bijna overal bekomen worden.

In de oranje menubalk bovenaan (rondreis / standplaats / met kinderen) zie je waar onze verschillende bestemmingen zich bevinden. Door te klikken op de naam van een gebied komt er een reisfiche met alle nodige informatie over de gekozen fietsreis. 

Zijn er toch nog vragen betreffende één van onze reizen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder om je favoriete fietsvakantie waar te maken.

Klik hier indien je meer informatie wenst.

Alvast veel plezier bij het uitzoeken van een fietsvakantie!

Tom, Carlos, Dirk, Dries, Ronald, Liesbeth, Lies, Ronny, Rewert en Trees

 

Favorieten Recent bekeken