NIEUW 2021

Ardennen (B) - Vernieuwd

WBE15_foto_klein

Luxemburg is één van de meest wandelvriendelijke provincies. Dat komt door het natuurschoon én niet in het minst door de wandelinfrastructuur, honderden kilometers bewegwijzerde wandelpaden. Met de opening van een nieuw langeafstandspad wordt Luxemburg nóg aantrekkelijker voor de wandelliefhebber. VOS Travel gaat er met jou op pad, langs de mooiste stukken van die 78 km lange wandelroute, in hartje Ardennen.

Lees meer over onze wandelvakantie in de Ardennen 6d/5n. Of kies voor de Ardennen 4d/3n variant .

 

Kalmthoutse Heide (B)

WZW11_foto_klein

De Kalmthoutse Heide is één van de oudste en grootste natuurreservaten van Vlaanderen en strekt zich uit tot over de grens met Nederland. Het is een restant van het eens zo uitgestrekte Europese heidelandschap. Met VOS Travel ontdek je de natuurpracht op de beste manier, vanuit een prima logies, op nauwelijks 20 km van Antwerpen.

Lees meer over deze wandelvakantie in België.

 

Noord-Brabant (NL)

wandel Noord-Brabant_klein

Van een vakantie dicht bij huis gesproken! In geen tijd rijd je naar de Brabantse gemeente Baarschot. Baarschot is een deelgemeente van Hilvarenbeek en ligt midden van ongerepte, uitgestrekte bossen. Aangenaam om te verblijven, ideale uitvalsbasis voor wandeltochten

 

Lees meer over deze wandelvakantie in Nederland vanuit Baarschot.

 

Veluwe (NL)

WNE40_foto_klein

Als we aan de Veluwe denken, denken we aan uitgestrekte bossen, heide en zandvlakten. De natuur beleven dat kunnen we tijdens deze wandelvakantie optimaal. Maar bij de Veluwe hoort ook het Veluwemeer met Harderwijk en Elburg als twee historische plaatsen direct om de hoek.

Lees meer over onze wandelvakantie Veluwe 5d/4n. Of kies voor de Ardennen 4d/3n variant .

 

Twente | Boekelo (NL)

wandel Boekelo_klein

De regio’s Twente en Achterhoek vormen de oostelijke grensregio’s van de provincies Overijssel en Gelderland en worden gekenmerkt door een uniek coulisselandschap. De natuur is overrompelend mooi en je kunt er als het ware de stilte horen. Voeg daarbij Resort Bad Boekelo en je hebt de ideale uitvalsbasis om het mooiste van Oost-Nederland wandelend te ontdekken.

 

Lees meer over deze wandelvakantie in Nederland vanuit Boekelo.

Favorieten Recent bekeken