image

rondreis

Deze vakanties zijn individueel, want binnen de beperkingen van het programma bent u totaal vrij te doen en te laten wat u wilt. ‘s Morgens start u wanneer het u best past, u geniet op uw eigen tempo, stopt waar en wanneer het u belieft en wees gerust, het roadbook leidt u via een duidelijk uitgestippelde route naar uw gereserveerde overnachtingsplaats. Onze medewerkers hebben voor u immers ter plaatse de rustigste en mooiste weggetjes uitgezocht. Slechts op enkele, verdere bestemmingen werken we samen met een lokale, professionele agent. Met uw bagage hebt u geen gesleur, de nabrengservice brengt uw bagage naar het volgende hotel.

Alle hotels in onze VOS Travel-arrangementen worden met uiterste zorg geselecteerd. In de hotels logeert u in kamers met minimaal douche en wc. Naast een uitgebreid ontbijt wordt u bij half pension ‘s avonds een keuzemenu met minimaal drie gangen voorgeschoteld.

Reizen met een meer dan bovengemiddelde keuken worden met het icoontje  extra culinair aangeduid. Als u het vooraf meldt, is een vegetarische maaltijd meestal mogelijk. Ook lunchpakketten kunnen bijna overal bekomen worden.


Favorieten Recent bekeken